“سندرم پیش از قاعدگی”، قاعدگی های شدید، انقباضات رحمی، فیبروم، افزایش وزن، افسردگی، ورم کردن بدن، نفخ و … هیچ کدام طبیعی نیستند و همگی نشانه افزایش غیر طبیعی “استروژن” در بدن هستند.
چرا “استروژن” در بدن بالا میرود؟
⭕️ مواد شیمیایی موجود در محصولات زیبایی و آرایشی به نام”زنوستروژن” که از راه پوست جذب می شوند، در بدن مشابه “استروژن” عمل می کنند.
⭕️ مصرف “قرص های جلوگیری” و یا هر عاملی که مانع ” تخمک گذاری” شود، موجب کاهش تولید “پروژسترون” و بالا رفتن میزان “استروژن” خون میشود .
⭕️ مازاد جذب آهن در بدن موجب اختلال کار “غده فوق کلیه” و “اختلال هورمون” در بدن میشود .
⭕️ “استرس و فشار عصبی”، موجب ترشح زیاد کورتیزول و مانع تولید “پروژسترون”و در نهایت عدم هورمون میشود.
⭕️ “سوءتغذیه “و عدم دریافت متعادل” کربوهیدرات”، “پروتئین” و “مواد معدنی” و “ویتامینها” ؛ موجب ناتوانی بدن در “تخمکگذاری” و “عدم تعادل هورمونی” میشود .
⭕️ “سوءهاضمه ” و اختلال کارکرد کبد منجر به “سوءتغذیه”، ” کبد چرب” و از بین رفتن “باکتری های مفید روده” و “اختلال متابولیسم” در بدن میشود. در نتیجه کبد به خوبی قادر به “سمزدایی” و تصفیه “هورمونها” نیست.
⭕️ مقاومت به انسولین: انسولین بالای خون، مانع حمل هورمونهای جنسی توسط سلولهای مخصوص (گلوبولینها) شده و هورمونهای جنسی مانند ” استروژن”، به صورت مازاد در جریان خون به گردش در میآید. حتی موجب تبدیل “تستسترون” به “استروژن” میشود .
⭕️ “چربی های غیراشباع” ناشی از مصرف فستفودها در بدن، مانند “استروژن” عمل میکنند.
پس اگر عدم تعادل هورمونی دارید با رعایت نکاتی بالا میتوانید “تعادل هورمونی” را به بدنتان برگردانید.